Salgsfinansiering

Tjeneste — Salgsfinansiering

La kunden handle nå og betale senere!

LOAX AS tilbyr gjennom BNP Paribas/Express Bank markedets beste finansieringsløsning til din bedrift.

LOAX AS sine partnere strekker seg fra kjøreskoler og reisebyråer til båtforhandlere og møbelbutikker, altså både varekjøps- og tjenestefinansiering.

Vi samler små og mellomstore bedrifter under en paraply, og kan dermed tilby en like god «deal» som de store aktørene. Dette medfører at LOAX kan tilby din bedrift provisjon fra første krone.

LOAX AS tilbyr gratis kurs og sertifisering innenfor finansieringssalg i ditt nærområde, her vil du lære hvordan du bruker finansiering på riktig måte for å skape lojale kunder og ikke minst oppfylle kundens drømmer på en profitabel måte for din bedrift.

Besøk expressbank.no/loax for mer informasjon om produkter og hvordan løsningen fungerer.

Express Bank

Varekjøps- og tjenestefinansiering

Selger du varer, eller tjenester til privatpersoner kan betalingsutsettelse eller delbetaling øke salget og fortjenesten. Denne løsningen er kostnadsfri og gir deg provisjon fra første krone.

Oppfølging og salgsstøtte

LOAX AS har et landsdekkende salgskorps som fungerer som et kontaktpunkt for butikkene med salgsstøtte, kurs og opplæring.

Kostnadsfri løsning med provisjon

Det koster ingenting å tilby betalingsutsettelse og delbetaling gjennom LOAX. Hos oss får du provisjon fra første krone noe som vil øke bunnlinjen til butikken.

Kim A. Bredesen

Ta kontakt med vår salgssjef Kim A. Bredesen for mer informasjon